Bulvár

2022.04.27. 09:52

Babos Tímea saját márkás matracot dobott a piacra

A soproni teniszklasszis gazdag életműve és egyedülálló személyisége a Cardo együttműködés során két általa fémjelzett matracon keresztül jut el a háztartásokba.

kisalfold.hu

A többszörös teniszbajnok számára elengedhetetlen az igazi testi-lelki kikapcsolódás és regenerálódás a nap végén, így központi szerepet játszik nála a hálószoba kialakítása és berendezése. A Cardo és Timi megalkotta az erre tökéletes megoldást, amely során az élsportoló igényei szerint az ergonómiailag optimális ágybetét kiválasztása volt az elsődleges szempont. Az együttműködés során a névválasztást a Cardo teljes mértékben Timire bízta, aki legkedvesebb versenyeinek városait választotta ki beszédes márkanévként, ahol legendás győzelmeket aratott.

A Babos Tímea nevével fémjelzett matracok különleges, a teniszre utaló motívumokkal ellátott huzatot kaptak, melyeket Timi maga választott ki. Elmondása szerint egy sportoló életében, egy fárasztó mérkőzés, vagy egy esetleges sportsérülés után a fekhely fontos szerepet játszik a regenerálódásban, ezért is vágott örömmel bele a Cardoval való közös munkába.

Babos Tímea gazdag életműve és egyedülálló személyisége a Cardo együttműködés során két általa fémjelzett minőségi terméken keresztül jut el a háztartásokba, ezentúl  Singapore és Melbourne elnevezéssel. Egy élsportoló életében a tudatos életmód mellett a pihentető alvás komoly hatással van teljesítményére és életminőségére is. Az együttműködés célja, hogy felhívja a figyelmet a minőségi alvás szerepére a mindennapokban és arra, hogy a pihenésnek mekkora szerepe van életünkben, pszichés és testi fejlődésünkben egyaránt.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában