lemezpremier

2020.11.18. 10:38

Megjelent a feltörekvő győri banda, a Kétszemközt első lemeze

Ha minden jól alakul, jövőre a soproni VOLT fesztiválon is találkozhatunk a zenekarral.

kisalfold.hu

Forrás: Kétszemközt / Facebook

Fotó: Mar Balint

A győri együttest három éve alapították, de a jelenlegi felállásban mindössze egy éve zenélnek együtt. Ennek ellenére csak az idén már több mint 20 helyen léptek fel, és nincs olyan hely, ahova ne várnák őket vissza. Tegnap pedig megjelent az első nagylemezünk aminek minden dalára egy egyedi sziluettes szövegvideó készült.

A közelmúltban több sikert is bezsebelhetett a zenekar: Tiszafüreden a PótLake tehetségkutatón harmadikak lettek, különdíjként pedig fellépési lehetőséget nyertek egy Kiscsillag koncerten, első helyen végeztek az Öröm a Zene tehetségkutató megyei fordulóján, amivel bejutottunk az országos döntőbe,valamint ugyanennek a sorozatnak a Győr-Moson-Sopron megyei fordulójáról a Grabovski zenekarral megosztva állhattak a dobogó tetejére Sopronban, ezzel felkerültek a jövő évi Volt Fesztivál fellépőlistájára.

– Folyamatosan írjuk az új dalokat ez nem terv, hanem létkérdés a számunkra. Ezentúl azon dolgozunk, hogy itt Győr környékén kialakuljon egy állandó közönségünk. Ami még jó lenne, ha találnánk egy menedzsert, aki segítene kézben tartani a pénzügyi dolgokat és szervezni a fellépéseket. Ha pedig emellett még a sofőr szerepét is vállalná az maga lenne a megvalósult álom – nyilatkozta szeptemberben lapunknak Szabó Bálint Gábor basszusgitáros.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában