Mély pillanatok, sok nevetés

2020.11.06. 09:44

Vidámabban: online beszélgetésre invitál Mahó Andrea

Érdekes, vidám, zenével megfűszerezett interaktív online beszélgetésre invitál Mahó Andrea, Jászai Mari-, eMeRTon- és Artisjus díjas színész, énekes és Madár Tímea, pszichológus, hipnoterapeuta.

kisalfold.hu

A beszélgetés alatt kiderül, hogyan is tudnánk minél több vidámságot belecsempészni a mindennapokba.

„Az elmúlt és a mostani vírusos periódus sajnos sok szomorúságot tartogatott és úgy néz ki, hogy még egy ideig sajnos tartogat számunkra. Rettenetesen megvisel az egyre közelebbi ismerősök, barátok, kollégák „pozitív teszteredményei” és még jobban azok a halálesetek, akiket személyesen ismertem. Ezúton is mindenkinek teljes felépülést kívánok! Nem élek rettegésben és félelemben, de amennyire lehet óvatos vagyok és reménykedem, hogy mielőbb megoldódnak a gondjaink. Roppant fontosnak tartom a kapcsolatot a közönséggel. Hiszem, hogy a kultúra, a zene, a vers, egy jó beszélgetés, úgy összességében a kikapcsolódás jótékony hatással van ránk. Erre most nagyon nagy szükségünk van – mondta a Mahó Andrea.

Vajon létezik jó recept a boldogságra, vidámságra? Mit ér az életünk nevetés és zene nélkül? Milyen stratégiák lehetnek eredményesek stressz esetén? Az egyáltalán nem rendhagyó interaktív esemény alatt a mély pillanatok mellett sok nevetésre is számíthatunk.

Ki sem kell mozdulni otthonról, maradjon a komfortos szobájában, csak annyit kérünk, hogy úgy öltözzön fel, mintha valóban kimozdulna otthonról.

Bővebben ITT>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában