Országúti kerékpáros verseny

2022.03.04. 13:55

Visegrádnál útjavítás előzi meg a Giro d'Italia magyar szakaszát

A szakaszon félpályás korlátozással, sebességkorlátozással és útszűkülettel kell számolni márciustól.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatása szerint a Giro d’Italia országúti kerékpáros verseny útvonalát előkészítve márciusban felújítást végeznek a 11116-os jelű visegrádi panoráma-bekötőúton és burkolatjavítást a 11-es út Visegrádot is érintő szakaszán. Emiatt forgalomkorlátozásra, útlezárásra és sebességkorlátozásra kell számítani.

A visegrádi panoráma-bekötőút 3,8 kilométeres szakasza újul meg a Patak Park Hotel és a fellegvár közötti szakaszon. Március 7. és 11. között előkészítő és marási munkálatok zajlanak majd, március 16. és 29. között pedig az aszfaltréteg terítését és tömörítését végzik.

A 11-es út 5,2 kilométeres szakaszán a visegrádi Rév utcai csomópont és Pest megye határa között burkolatjavítás és növényzetgondozás lesz. Azon a szakaszon félpályás korlátozással, sebességkorlátozással és útszűkülettel kell számolni márciustól a verseny első napjáig, május 6-ig.

Borítókép: MTI / EPA-ANSA / Luca Zennaro

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!