váltott

2021.09.27. 14:32

Kenderesi Tamás új edzővel, Túrós Mátéval folytatja

A 30 éves szakember korábban már dolgozott együtt Kenderesivel.

Kaposvár, 2020. december 9. A késõbbi gyõztes Kenderesi Tamás a férfi 200 méteres pillangóúszás döntõjében az úszók kaposvári olimpiai kvalifikációs országos bajnokságán a Csik Ferenc Versenyuszodában 2020. december 9-én. Kenderesi Tamás legyõzte 200 méter pillangón a világbajnok és világcsúcstartó Milák Kristófot, aki a közelmúltban esett át a koronavírus-fertõzésen, ezért messze van csúcsformájától. MTI/Varga György

Forrás: MTI

Fotó: Varga György

Kenderesi Tamás olimpiai bronzérmes úszó Tari Imre helyett Túrós Mátéval készül tovább.

A 24 éves Kenderesi pécsi klubjának hétfői híre szerint a 66 éves Tari úgy határozott, hogy a továbbiakban nem szeretne ilyen magas szinten az úszással foglalkozni, több időt kíván szentelni a családjának.

A tréner bejelentése után az is eldőlt, hogy az idei, tokiói játékokon 200 m pillangón negyedik Kenderesi edzéseit a jövőben Túrós Máté irányítja majd.

A közlemény szerint a 30 éves szakember korábban már dolgozott együtt Kenderesivel és Tarival is, így jól ismerik egymást, ezért nem kellett sokat gondolkodniuk, hogy elfogadják-e, támogatják-e a kinevezését.

Kenderesi Tamás elmondta, nagy reményekkel várja a Túrós Mátéval közös munkát.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!