All star-gála

2021.08.26. 12:00

Sallói megint nem hibázott

Sallói Dániel is pályára lépett az észak-amerikai labdarúgóliga (MLS) All Star-csapatában, s a mexikói bajnokság legjobbjai ellen vívott gálamérkőzésen értékesítette büntetőjét a 11-es párbajban.

A Los Angelesben rendezett meccsen a Sporting Kansas City magyar válogatott kerettag támadója a szünetben állt be, majd az 1-1-re végződött rendes játékidő után csapata második 11-esét rúghatta. Az MLS góllövőlistáján 12 találattal a második helyen álló futballista együttese 3-2-re nyerte meg a párbajt, a mindent eldöntő találatot a mindössze 18 éves Ricardo Pepi szerezte.

Az MLS hagyományosan nem a saját bajnokságán belül rendezi meg All Star-mérkőzését, hanem mindig külföldi együttessel csap össze a pontvadászat legjobbjaival felálló csapatával. Az MLS All Star számára különösen kedves lehet a déli szomszéd elleni siker, ugyanis ezt megelőzően legutóbb 2015-ben, a Tottenham Hotspur ellen tudta megnyerni a gálameccset.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!