vitorlázás

2020.07.16. 18:00

A Garda-tavon készül Érdi Mária

Hosszú idő után ismét nemzetközi edzőtáborban edz Érdi Mária: az olimpiai kvótás vitorlázó a Garda-tavon az olasz válogatottal tréningezik.

Hungarys Maria Erdi competes in the Laser Radial Women sailing class on Marina da Gloria in Rio de Janerio during the Rio 2016 Olympic Games on August 9, 2016. (Photo by Greg BAKER / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Greg Baker

„Fantasztikus érzés, hogy sikerült ismét nemzetközi mezőnyben vízre szállnom” – nyilatkozta sajtóközleményében a 22 éves versenyző.

„Jók a körülmények, az pedig különösen feldob, hogy a teljes olasz válogatottal dolgozhatok.

Kiböjtöltük ezt az időszakot.

Sajnos a koronavírus teljesen áthúzta a számításainkat, az olimpiát is eltolták egy évvel, de nem adjuk fel, tovább dolgozunk”

- fogalmazott a második olimpiájára készülő Érdi, aki egy hónapja a Balatonon tért vissza a versenyzéshez, és a közelmúltban a Lasereseknél megnyerte a BYC-kupát és az MVM Flottabajnokságot.

A tavalyi, enosimai előolimpián bronzérmes Érdi éremmel szeretne hazatérni a koronavírus-járvány miatt jövő nyárra halasztott tokiói játékokról.

Borítókép: Érdi Mária a 2016-os riói olimpián

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!