lábadozás

2020.03.20. 17:50

Tomori Zsuzsanna állapota a műtét óta folyamatosan javul

Már otthon gyógyul a válogatott kézilabdázó.

„Szerencsésen túl vagyok a műtéti beavatkozáson, és most már otthon gyógyulgatok, végzem a rehabilitációs gyakorlatokat. Az első tíz nap nem volt egyszerű, remélem, túl vagyok a legnehezebb perióduson” – nyilatkozta klubja, az EHF Kupa-címvédő Siófok KC honlapján pénteken Tomori.

A védekező-specialistánál a március elején elvégzett tüzetes orvosi vizsgálatok krónikus belszervi problémát mutattak ki, ezért volt szüksége az operációra.

A játékos hozzátette, lelkileg megviselte, amikor kiderült, hogy ki kell hagynia a szezon legfontosabb időszakát, de a mostani szituációt, a koronavírus-járvány hatását még rosszabbnak tartja.

„Minden bizonytalan. Nem tudjuk, mi fog történni, és nem tudjuk, volt-e értelme annak a rengeteg munkának, amit belefektettünk az idei szezonba” – magyarázta. Tomori várhatóan április második felében kezdheti el a könnyített edzéseket.

A koronavírus-járvány miatt a magyar, az európai és a nemzetközi kézilabda-szövetség is felfüggesztette összes sorozatát a válogatottak és a klubcsapatok számára egyaránt.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!