Para-atlétikai vb

2019.11.10. 14:00

Paralimpiai kvótát szereztek a Biacsi ikrek

A T20-as kategória részére rendezett 1500 méteres síkfutásban Biacsi Ilona bronzérmes, ikertestvére, Bernadett pedig negyedik lett.

Az ezüstérmes Biacsi Ilona (b) és testvére, Biacsi Bernadett a riói paralimpia 1500 méteres futás versenyszám T20 kategória döntõje után az Olimpiai Stadionban 2016. szeptember 16-án.

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Biacsi Ilona és Biacsi Bernadett kvótát szerzett a jövő évi, tokiói paralimpiára vasárnap a Dubajban zajló para-atlétikai világbajnokságon.

A Magyar Paralimpiai Bizottság tájékoztatása szerint a T20-as kategória részére rendezett 1500 méteres síkfutásban Biacsi Ilona bronzérmes, ikertestvére, Bernadett pedig negyedik lett. Mivel

a vb-n a versenyszámok első négy helyezettje indulási jogot szerez a 2020-as paralimpiára, Antal Andor tanítványai már tokiói résztvevőnek mondhatják magukat.

Szombaton Ekler Luca T38-as kategóriában aranyérmet nyert távolugrásban a dubaji vb-n.

Forrás: MTI

Borítókép: Biacsi Ilona (b) és testvére, Biacsi Bernadett a riói paralimpia 1500 méteres futás versenyszám T20 kategória döntője után az Olimpiai Stadionban 2016. szeptember 16-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában