magyar footgolf szövetség

2019.11.29. 12:00

Hrutka Jánost választották meg a footgolf szövetség elnöknek

A 24-szeres válogatott labdarúgó – a Royal Footgolf Club elnöke – megbízatása 2022. március 31-ig érvényes.

Az alapító Gelencsér Gábor a csütörtöki küldöttgyűlésen lemondott posztjáról, és az elnökség által támogatott Hrutka került a helyére.

„Bízom abban, hogy azok a problémák, amelyek a közelmúlt feszültségeit generálták, a közeljövőben megoldódnak. Gondolok itt elsősorban a sportág jogi státuszának tisztázására. Az elnökség összetétele nem változott, a célok sem, a következő két és fél éves ciklusban ezeket szeretnénk végigvinni szorosan együttműködve a nemzetközi szövetséggel” – idézte az MFGSZ pénteki közleménye a 45 éves új elnököt.

A Nemzetközi Footgolf Szövetség (FIFG) elnöki posztját augusztus óta ellátó alapító elnök, Gelencsér Gábor a megnövekedett feladatok miatt mondott le, hogy – amint arra a tájékoztatás kitér – teljes erővel a sportág globális fejlődését segíthesse. Ugyanakkor a hazai sportági vezetésben is részt vállal a továbbiakban is, mivel megválasztották elnökségi tagnak.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában