Eb-selejtező

2019.09.09. 19:46

Itt a szlovákok elleni kezdőcsapat

Sallai Roland is bekerült a magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapatába, amely hétfőn (ma) 20.45 órakor a szlovákok ellen fut ki a Groupama Arénában sorra kerülő Európa-bajnoki selejtezőn.

A Bundesligában szereplő Freiburg magyar támadója hosszú ideig sérült volt, a nemzeti csapatban közel egy év után lép pályára újra, legutóbb tavaly októberben az észtek elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen játszott.

A magyarok holtversenyben vezetik a csoportot a horvátokkal, őket három pont lemaradással a szlovákok és a walesiek követik, Azerbajdzsán pont nélkül sereghajtó. Az ötösből az első kettő jut ki a jövő évi, részben magyar rendezésű Eb-re, Budapesten három csoportmérkőzést és egy nyolcaddöntőt rendeznek.

A magyar válogatott kezdőcsapata:

Gulácsi Péter – Lovrencsics Gergő, Willi Orbán, Baráth Botond, Kádár Tamás – Kleinheisler László, Nagy Ádám – Dzsudzsák Balázs, Szoboszlai Dominik, Sallai Roland – Szalai Ádám

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!