Interaktív gyerekműsor

2021.09.01. 07:05

Az Időmanó kalandjai címmel várja a családokat Bíró Eszter koncertje

A Fonogram-, Gundel Művészeti- és Érték-díjas énekesnő és színésznő játékosan oktatva vonja be a gyerekeket az előadásba.

Forrás: Az Időmanó kalandjai

Szeptember 5-én 11 órától a Várkert Bazár ad otthont a fergeteges, elsősorban gyermekeknek szóló koncertnek, Az Időmanó kalandjainak.

A közös énekléssel és tánccal színesített előadás egy igazi kalandra hívja a kicsiket. Ennek keretében kideríthetik, mi történik akkor, ha az Időmanó ügyetlensége miatt összetörik a különleges világóra. A résztvevők így megtapasztalhatják, milyen az, amikor az időjárás, az évszakok és a hét napjai is összekuszálódnak. Továbbá feladat is vár a közönség fiatal tagjaira, Bíró Eszternek, vagyis az Időmanónak segítve ugyanis meg kell találniuk a varázslatos szerkezet elgurult darabjait, hogy helyreálljon az idő.

Bíró Eszter Állati Zenés ABC című lemezéért 2014-ben Fonogram-díjat, az év énekesnőjeként pedig 2015-ben Érték-díjat kapott. Az Állati Zenés ABC 1. és 2., illetve az Időradír című hangoskönyvei továbbá összesen 10 000 példányban keltek el. Ezenkívül Az Időmanó kalandjai című sorozatát a Minimax és a JimJam TV csatornáin lehet megtekinteni. A művésznő könyveit és lemezeit már több általános iskola alsó tagozatában használják a tananyag kiegészítéseként.

Az Időmanó kalandjai című előadásban közreműködött Födő Sándor, Csókás Zsolt, Cserta Balázs és Tóth István is. További információk a koncerttel kapcsolatban a Várkert Bazár honlapján olvashatóak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában