Premierhét

2022.09.20. 13:00

A Magasságok és mélységek alkotóival találkozhatnak a nézők

Tematikus közönségtalálkozókra várják a nézőket az alkotók a magyar hegymászóról, Erőss Zsoltról készült, Magasságok és mélységek című játékfilm premierjéhez időzítve – közölték a szervezők az MTI-vel.

A Kalifa Himalája Expedíció által közreadott képen a Himalája harmadik legmagasabb hegycsúcsát, a Kancsendzöngát 2013-ban magyarként először meghódító, ám a hegyen meghalt Erőss Zsolt és Kiss Péter hegymászók emléktáblája

Forrás: MTI fotó

Fotó: MTI

A hazai mozikban 

szeptember 22-étől látható, Csoma Sándor rendezte, megtörtént eseményeken alapuló alkotást országszerte több mint 40 moziban vetítik.

Szeptember 22-én a 18.30-as vetítést követően a Cinema City Allee-ban Sterczer Hildával, Erőss Zsolt feleségével hallható beszélgetés, másnap, szeptember 23-án a Cinema City Westendben Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológus beszélget Sterczer Hildával és a rendezővel, Csoma Sándorral arról, hogyan dolgozhatók fel a veszteségek.

Szeptember 24-én a Cinema City Mammutban kerekasztal-beszélgetést tartanak Suhajda Szilárd hegymászó és felesége, Legindi Tímea és Csoma Sándor részvételével.

Szeptember 25-én a Cinema City Arénában három pszichológus, Fuller Bianka és a Mélylevegő Projektből ismert Pető Dorina és Juhász Bettina a Magasságok és mélységek az önszeretetben témában folytatnak diskurzust.

Szeptember 27-én a Cinema City Győrben, szeptember 28-án a Cinema City Mammutban, szeptember 29-én a Cinema City Nyíregyházában, szeptember 30-án pedig a budapesti Uránia Nemzeti Filmszínházban hallható beszélgetés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában