régi-új élmény

2020.07.21. 11:38

Kertmozi nyílik a Városmajorban

Nyáresti kikapcsolódásként családtagokkal, barátokkal vagy akár egyedül is kultikus magyar filmeken szórakozhat majd a közönség.

A Városmajori Szabadtéri Színpad közleményük szerint csatlakozik a Budapest Film kezdeményezéséhez, a fővárosi kertmozi kultúra újjáélesztéséhez, így a nyári szezonban több alkalommal klasszikus magyar filmek kerülnek vetítésre, amilyenek a Csinibaba, a Roncsfilm, az Egészséges erotika, A tizedes meg a többiek, A tanú, a Macskafogó és a Megáll az idő.

A Városmajori Szabadtéri Színpad közleménye szerint a kertmozi életre hívásával nosztalgiázunk, mert nosztalgiázni egyszerűen jó: olyan élmény, amely vagy a fiatalságába kíséri vissza a nézőt, vagy megmutatja a most fiataloknak, miben különböznek, miben hasonlítanak a régi élet szereplőire.

„Mindemellett célunk egy olyan újabb közösségi élménnyel bővíteni repertoárunk, ahol nyáresti kikapcsolódásként családtagokkal, barátokkal vagy akár egyedül is – a retro jegyében tálalt – kultikus magyar filmeken szórakozhat majd a közönség.” – írják.

A filmvetítések kezdő időpontja minden vetítés során 20.30, a részletes program pedig itt látható:

Júliusban:

07.23. csütörtök – Csinibaba

07.26. vasárnap – Roncsfilm

07.27. hétfő – Egészséges erotika

07.28. kedd – A tizedes meg a többiek

07.29. szerda – A tanú

Augusztusban:

08.06. csütörtök – Macskafogó

08.10. hétfő – Megáll az idő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában