#várkertonline

2020.04.28. 16:50

Meglepetés produkciókkal folytatja online programsorozatát a Várkert Bazár

A korlátozások ideje alatt, a Várkert Bazár digitális programsorozatával továbbra is az otthonokba viszi produkcióit, amelyeket a Facebook-on, a Youtube-on és az intézmény honlapján tudnak követni az érdeklődők

Szerdán a Nemzetközi Táncnap ünnepén különleges irodalmi táncprodukcióval jelentkeznek a Grecsó testvérek, Grecsó Krisztián író és Grecsó Zoltán koreográfus – olvasható a Várkert Bazár MTI-hez kedden elküldött tájékoztatójában.

A Többet magunkról című est gerincét Grecsó Krisztián új egyedi prózái, friss versek, családi történetek és anekdoták képezik, amelyet az improvizatív jazz zene, a pillanat szülte kortárs balett és Grecsó Zoltán mozdulatai tesznek színházi élménnyé.

Látható lesz egy okostelefonokkal rögzített versfilm is, amelyet Grecsó Krisztián feleségéhez írt különösen személyes hangvételű költeménye ihletett.

Ugyancsak szerdán jelentkezik, a Várkert Matiné Alkossunk együtt! című sorozata is, amelynek keretében a kisgyermekek anyák napjára hangolódva készíthetik el „varázsképüket”.

A Várkert Matiné részeként csütörtökön ismét jelentkezik a Fonogram-díjas Veronaki zenekar Magyarország legismertebb gyermekkönyvéből kiválasztott mesékkel és megzenésített versekkel. Pénteken lesz a Képmás című est, amely ugyancsak az anyák napja tematika köré épül.

Az Anyák és lányok című előadáson Tordai Teri és lánya, Horváth Lili, illetve Bagdy Emőke pszichológus és lánya, Császár-Nagy Noémi klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus beszélgetnek többek között arról, hogy miként változik az évek múlásával az anya-lánya kapcsolat, kinek nehezebb az elengedés és az önálló élet, vagy hogyan tudja egy anya kísérni, de nem befolyásolni felnőtt gyermekének életét.

Szombaton, május 2-án a Várkert Matiné keretein belül a Kiskalász Zenekar Dalok itthonról című videósorozatának következő epizódját láthatják az érdeklődők.

A Várkert Bazár online felületén pedig heti két posztban izgalmas titkok és nyereményjáték is várja a közönséget.

A részletes program a Várkert Bazár honlapján és Facebook-oldalán érhető el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában