Várja a látogatókat

2020.01.05. 10:00

Lenyűgöző videót tettek közzé a megújult Szépművészeti Múzeumról

Lenyűgöző felvételt tett közzé a magyar kormány nemrégiben a Liget Budapest Program keretében megújult Szépművészeti Múzeumról.

Budapest, 2018. szeptember 24. Az elkészült épületrészeket bemutató sajtóbejárás résztvevõi a Liget Budapest Projekt keretében megújuló Szépmûvészeti Múzeum restaurált román csarnokában 2018. szeptember 24-én. A múzeum október végén nyílik meg a több mint három évig tartó felújítást követõen. MTI Fotó: Kovács Tamás

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

Az intézmény három évig tartó felújítása után, 2018 végén nyitotta meg újra a kapuit a közönség előtt. A Liget Projekt keretében megvalósult programnak köszönhetően renoválták a közönség előtt 70 éven át zárva tartott Román Csarnokot is, de a felvételen látható a megújult reneszánsz Michelangelo terem is.

A Szépművészeti Múzeum eddigi legátfogóbb felújítása után az egyetemes és a magyar művészet története egy helyen, méltó körülmények között tekinthető át – írja a videót kísérő " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Facebook-bejegyzésében a kormány.

Borítókép: A Szépművészeti Múzeum Román Csarnoka

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában