szerencsétlenség

2021.08.09. 13:53

Tragédia: életveszélyesen megégett egy 15 éves lány egy vonat tetején

Súlyos égési sérüléseket szenvedett és életveszélyes állapotban van egy 15 éves lány, aki vasárnap reggel két barátnőjével együtt felmászott egy tehervonatra fotókat készíteni.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A három kamasz vasárnap reggel felmászott egy tehervonat tetejére a romániai Roman vasútállomáson, hogy fotókat készítsen, ám kalandjuk tragédiába fulladt.

Egyikük súlyos égési sérüléseket szenvedett a magasfeszültségű vezetéktől és életveszélyes állapotban szállították a jászvásári kórházba.

A helyi sajtó beszámolója szerint lány testfelületének 43 százaléka megégett, műtétre van szüksége. Orvosai visszafogottan nyilatkoztak a túlélési esélyeiről – szemlézte a cikket a Tények.

A jászvásári kórházban ápolják a lány egyik barátnőjét is, aki testfelületének 2 százalékán égett meg. Égési sérüléseit kezelik, orvosai szerint nincs életveszélyben. A vonatra felmászó harmadik gyermeknek nem esett baja.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában