Bulvár-celeb

2021.09.20. 18:19

Robbanás történt a kiskörei vízerőműben, nyolc sérültet kellett kimenteni

A Heves megyei tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Fotó: Shutterstock

Egyelőre nem tisztázott körülmények között robbanás történt a kiskörei vízerőműben hétfőn kora délután – tájékoztatta a heol.hu szerkesztőségét Nagy Csaba megyei katasztrófavédelmi sajtószóvivő.

A Heves megyei hírportál megtudta: a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósághoz hétfőn 14 óra 37 perckor érkezett a bejelentés, hogy robbanás történt az erőműben. A helyszínre ezt követően a tiszanánai és az abádszalóki önkormányzati, valamint a tiszafüredi és a hevesi hivatásos tűzoltók vonultak, továbbá a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat munkatársai is bekapcsolódtak a mentési munkálatokba.

 

Nagy Csaba a portálnak arról is beszámolt, hogy

a tűzoltók négy embert hoztak fel a vízerőmű alagsori épületéből, majd átadták őket a mentőknek.

A felderítés és a helyszín biztosítása továbbra is folyamatban van.

Frissítés:18:30

Információink szerint a mentők végül összesen nyolc sérültet láttak el. Közülük négyen súlyos, négyen könnyebb égési sérüléseket szenvedtek. A súlyosabb sérültek közül egy embert a Honvéd Kórházba, kettőt Debrecenbe, egyet pedig Miskolcra szállítottak. A könnyű sérültek közül valamennyit az egri Markhot Ferenc Kórházban látják el.

 

Cikkünk frissül!

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában