Krimi

2023.04.12. 22:50

Lezárult a Berki Krisztián halálával kapcsolatos nyomozás

Lezárta a nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság a férfi ügyében, aki ellen Berki Krisztián halála után kábítószer-birtoklás gyanújával indítottak eljárást.

Forrás: TV2

Berki Krisztián tavaly májusi halálát követően a hatóságok a lakás átvizsgálása közben drogfogyasztásra utaló jeleket találtak, így bűnügyi nyomozás indult az ügyben – írja a magyarnemzet.hu.

Berki Krisztián halála után  pár nappal fogta el a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kábítószer-bűnözés elleni osztálya a 42 éves gyanúsítottat Vecsésen, a lakásán ötven gramm kokaint és marihuánát, valamint kábítószerrel szennyezett eszközöket, digitális adathordozókat és két autót is lefoglaltak a rendőrök.

A BRFK  kommunikációs osztálya azt közölte, hogy az ügyben vádemelést javasolnak, az eljárás iratait pedig megküldték az ügyészségnek.

Minderre azért volt szükség, mert a korábbi információk alapján drog lehetett Berki lakásán, és feltételezhető, hogy azt a vecsési férfi adta el neki. K. István jelenleg szabadlábon védekezik, ahogy az a férfi is, aki ellen kábítószer birtoklása miatt indítottak eljárást, szintén a Berki-ügyhöz kapcsolódóan. A médiaceleb feltételezett dílere ügyében a rendőrség tovább folytatja az eljárást.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!