Krimi

2023.02.23. 16:22

Újabb részletek derültek ki a Békés vármegyei pedofil tanár ügyével kapcsolatban

Nem először zaklatott kiskorúakat N.Z., több helyről is kirúgták emiatt.

Illusztráció: Shutterstock

Az elkövetőt letartóztatták és az iskolából is eltanácsolták, most azonban néhány üzenetét is közzétették az interneten, amit 15 éves kiszemeltjének küldött a Békés vármegyei pedofil hajlamú tanár - írja a Magyar Nemzet.

A férfit felmentették a munkavégzés alól és le is tartóztatták az áldozat apjával együtt, aki a gyanú szerint szintén fajtalankodott a lányával, és tudhatott a tanárral való viszonyáról is.

Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság, illetve a Békés Vármegyei Főügyészség is megerősítette, hogy az ügynek két gyanúsítottja van, az egyik a gyermek apja, és mindkét férfi letartóztatását elrendelte a bíróság.

Az érintett tankerület vezetősége arról tájékoztatott, hogy  

az intézményvezető számára 2023. február 7-én vált részben ismertté a bűncselekmény gyanúja, amit azonnal jelzett a tankerületi központ részére. A bűncselekménnyel gyanúsított férfi 2022 szeptembere óta tanított óraadóként, megbízási szerződése azonnali hatállyal felmondásra került 2023. február 7. napján.

A történet több elképesztő részletét a Pestisrácok külső forrásokból  tudta meg: egyik informátoruk közeli családtagjának gyermeke is ebbe az iskolába jár, másik forrásuk N. Z., vagyis a történelemtanár orosházi múltjára lát rá jobban, személyesen ismeri a férfit.

A gyanúsítottak helyzete a teljesebb kép alapján még súlyosabb, mint amit eddig sejteni lehetett.

A Békés vármegyei pedofilbotrányt közelről ismerő PS-forrás szerint a 13 éves áldozat nem a nevelt lánya, hanem vér szerinti gyermeke a szexuális visszaéléssel gyanúsított apának.

Valóban terjed olyan pletyka, hogy az apa ajánlotta fel a gyerekét a történelemtanárnak, de erre vonatkozóan nem merült fel adat. Az édesapa az, aki a bűncselekmény gyanúját bejelentette a rendőrségen. Az őrizetbe vételére azért került sor, mert a fiatalkorú lány kihallgatása során elmondta: saját apja is folytatott vele szexuális cselekményt, méghozzá már évekkel ezelőtt

– fogalmazott a Pestisrácoknak az informátor.

Azt egyelőre nem tudni, hogyan került a gyermek a tanár lakására. Úgy tudjuk, a kiskamasz viszont azt mondta a rendőröknek, ő levetkőzött, Z. bácsi pedig csak nézte őt meztelenül, közben önkielégítést végzett. A 13 éves lánytól a nyomozók megkérdezték, volt-e már szexuális kapcsolata (ennek abból a szempontból lehet jelentősége, hogy megrontásról beszélhetünk-e), mire a gyermek azt mondta, tízéves kora óta már nem szűz, és saját édesapja avatta be – írta a PS.

Jelenleg mind a két férfi, az áldozat édesapja és N. Z. történelemtanár is letartóztatásban van.

A Pestisrácok szerkesztősége több elmentett üzenetet is kapott, amelyeketegy volt tanítványának küldözgetett. Az a lány a zaklatás idején 15 éves volt. 

Forrás: Pestisrácok.hu

Legbelsőbb gondolataimat mondom el most NEKED… Indulhat? Persze talán Te is… 

– kezdte a tanár úr a beszélgetést a fiatalkorúval Messenger-üzenetben. Majd elmesélte, mekkora tévedés volt a házassága és hogyan vált el hét évvel ezelőtt. A kislány vigasztalni kezdi, hogy semmi sem tart örökké és öntene lelket „Z. bácsiba”, aki ettől egyre jobban beindul. A kamasz láthatóan nem is érti sokáig, mi történik. Amikor leesik a tantusz, zavarba jön és szabadulni próbál.

Írhatok Neked erotikus üzeneteket? (köztünk maradjon…) ha nem, semmi gond…

– folytatja a tanár. És mivel a lány nem érti, megkérdezi, udvarolhatna-e következmények nélkül, mert kedves női lélekre vágyik. Erre a tini csak annyit válaszol, hogy nem lesz következménye, és a további udvarlást, miszerint mennyire hiányoznak tanár úrnak a volt diákok és főleg ő, azzal próbálja hárítani, hogy ez a természetes, hiszen ők „nagyok lettek”, de majd találkoznak az osztálytalálkozón. Z. bácsi nem éri be ennyivel, tovább próbálkozik, egyre konkrétabban:

A héten találkoztam Katival és Csillával az utcán, alig bírtunk elszakadni egymástól, fél órát beszélgettünk

– írja. (A felemlített neveket megváltoztattuk.) A volt tanítvány már próbálná lezárni az egyre kellemetlenebb beszélgetést, és csak tőmondatban válaszol, miszerint van pár dolog, amit szívesen osztanak meg a régi tanárokkal. Z. bácsi erre fellelkesül:

Meg is döglöm értetek, Értetek… Az erotikust meg úgy értsd: olyan kedvesen, udvarlósan írnék Neked, mintha korod béli lennék. Csajoznék… Nagyon hiányoztok! Hiányzol!

– írja, aztán megkérdezi, meddig mehet el, hogy a lány ne vegye rosszindulatnak. A volt tanítvány azt válaszolja, nem veszi rosszindulatnak, de azonnal átvált magázásba, amit Z. bácsi számon is kér rajta és tovább édesgeti, próbálja magához édesgetni, elbűvölni az egyre inkább megszeppenő kiskamaszt. Először még arról ír, mennyire szereti, hogyan bújna hozzá, ha a kislány megengedné persze. Innentől bármit ír, kérdez, a lány csak ezt ismételgeti: „Nem tudom”.

És ha megsimogatnám a kis feneked, avagy a kebled? Keltene benned finom érzéseket? Kis vadmacska… Persze el is utasíthatnál, ha kellemetlennek éreznéd. Csak gondold el: összebújva, mély, dörmögő hang. Mélybarna szemek néznének a kis szemeidbe. Kedves pillanat lenne. Ja és mezítláb. A lábujjaink is egymáshoz érnének. Nem zavaró, hogy ilyeneket írok neked?

– kérdezi, de a kamasz nem válaszol. További noszogatásra már egyértelműen elutasít: nem, nem lenne helyes döntés. De mivel hozzáteszi félszegen, hogy „nem bánt meg Z. bácsi”, amaz felbátorodik és nekifut megint.

Akkor csak képzeletben, virtuálisan megsimogathatom a kis kebleid? Tudom, ez azért már… Tudom… De csak ha kellemesnek, finomnak éreznéd… Hidd el, nekem is furcsa lenne. De persze csak így írásban… Megengednéd? Indítsd be a fantáziád. Bizonnyal semmi sem történik majd, de attól talán el lehet képzelni

– írja a tanár. Aztán azt is megkérdezi, ha megcsókolná, ő visszacsókolna-e. És azzal folytatja, hogyan simogatná a melleit, a fenekét, csupa finom szeretettel, de ha nem engedné a lány, akkor sincs semmi baj. „Azért nagy Szeretés!”

Ugyan a tini ezután már csak jó éjszakát kíván, a lementett üzenetek szerint még aznap éjjel, sőt, napokig bombázza üzenetekkel Z. bácsi. 

A fenti társalgás után egy órával arról biztosítja, hogy ez csak játszadozás volt, csak játszott a gondolattal, és meg is kapta, amire vágyott. 

Majd mivel nem kap választ továbbra sem, aggódni kezd és arra kéri a fiatalkorút, tartsa a diszkréciót, törölje az üzeneteit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!