Krimi

2023.02.18. 15:01

19 éves fiú erőszakolt meg egy nyugdíjas nőt Kisvárdán

A támadás után meg is fenyegette a nőt.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Doidam 10

A támadásról az áldozat hozzátartozója értesítette a rendőrséget február 15-én este.

A bejelentő elmondta, hogy Kisvárdán élő hozzátartozójára otthonában tört rá egy ismeretlen férfi, aki arcát egy pulóverrel félig eltakarta, és egy félméteres bot is volt nála.

A férfi készpénzt és értéket követelt a nőtől, miközben azzal fenyegette, hogy megveri és megöli. A nő nagyon félt, ezért a támadónak készpénzt, a mobiltelefonját és egy tabletet is átadott. A férfi ezután megerőszakolta a nőt, majd ismét megfenyegette, azt mondta, ha hívja a rendőrséget, megöli. Ezután távozott, a ház ajtaját kívülről bezárta.

A rendőrök a bejelentés után haladéktalanul megkezdték a nyomozást, és hamarosan beazonosították a feltételezett elkövetőt, akit február 16-án Kisvárdán elfogtak.

A kisvárdai nyomozók F. E. 19 éves kisvárdai lakost rablás bűntett, szexuális erőszak bűntett, valamint személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására - írja a police.hu.

Borítókép: illusztráció

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!