Krimi

2023.01.20. 09:15

Kiderült, miért kellett meghalnia a 83 éves néninek Csernelyen

A 14 éves gyilkos gyermek kilenc testvérét kiemelte a családból a gyámügy. Mint kiderült az emberölést a kamasz kisebb testvérei is végignézték.

Ebben a házban történt a szörnyű emberölés.

Forrás: boon.hu

A fülbevalójáért ölhette meg a 14 éves gyerek a szomszéd nénit Csernelyben. Először fát vágni ment át hozzá, de az asszony elhajtotta. 

A gyerek el akarta venni a nő fülbevalóját, így még le is köpték egymást, végül a gyerek felkapta a botját és azzal verte halálra a nyugdíjast. Mindezt a kistestvérei is végignézték. A gyerek anyja nyilatkozott a Tényeknek, nem hiszi, hogy a fia gyilkos.

A fiú sorsáról pénteken döntött a bíróság: a Miskolci Törvényszék tájékoztatása szerint a gyanúsított cselekménye a nyomozás jelenlegi adatai alapján, bizonyítottság esetén alkalmas lehet halált okozó testi sértés megállapítására, ugyanakkor a további nyomozási eredményekhez képest nem zárható ki más, nagyobb tárgyi súlyú bűncselekmény megállapíthatósága sem, 

így február 20. napjáig elrendelték letartóztatását. 

A bíróságon a fiú családjából senki sem jelent meg. A boon.hu helyszíni tudósításából az is kiderült, apja éppen büntetését tölti egy büntetés-végrehajtási intézetben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!