Krimi

2022.10.25. 19:54

Újabb szörnyű baleset: egy gyermek és egy férfi meghalt Békéscsabánál

Személygépkocsi és tehergépkocsi ütközött frontálisan a 44-es főúton, a balesetben ketten elhunytak.

Forrás: beol.hu

Fotó: Bencsik Ádám

Békéscsaba külterületén, a 44-es főútnak a Békéscsaba és a kétsopronyi elágazás közötti szakaszán kedden 14 óra 30 perc körül frontálisan összeütközött egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi – írja a beol.hu.

 

A balesetben az autó vezetője és utasa, egy gyermek, a helyszínen életüket vesztették. 

 

Az autó sofőrje – aki azonnal elhunyt – beszorult a roncsok közé, őt feszítővágó berendezéssel emelték ki a helyi hivatásos tűzoltók.

Fotó: Bencsik Ádám / Forrás: beol.hu

A mentőszolgálatnál elmondták: azonnal a helyszínre riasztottak egy mentőorvosi kocsit, egy esetkocsit, egy mentőgépkocsit, illetve útnak indították a szentesi mentőhelikoptert is. 

 

Az autó sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az újraélesztésére sem volt remény, a helyszínen életét vesztette. Egy gyermek újraélesztését megkezdték, és hosszasan küzdöttek érte, azonban a sérülései következtében a kitartóan végzett traumás újraélesztés sem vezetett eredményre, így a gyermek is életét vesztette a balesetben. 

 

Emellett egy könnyű sérültet, a teherautó sofőrjét a helyszíni ellátást követően kórházba szállítottak a mentők.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!