Öngyilkosság?

2022.07.13. 07:15

Fára felakasztott embert találtak Recsk közelében

Valószínűsítik, hogy a nemrég eltűnt férfi holttestére bukkantak a keresők.

Kedden reggel 40 főként helyi és környékbeli civil indult el Recsk határában az eltűnt fiatalember újabb keresésére - írja a Heol.hu.

Nagy Sándor recski polgármester tájékoztatása szerint szisztematikusan, lépésről lépére vizsgálták át az érintett területet. Elmondása szerint ő egy idő után kivált a csapatból és egy másik útvonalon folytatta az útját. A férfi holttestét dél körül találta meg, az illető felakasztotta magát egy fára a közeli erdő egy völgyes részén. Búcsúlevél, vagy egyéb, öngyilkosságra utaló jel nem volt a közelében. A településvezető azonnal értesítette a rendőrséget, jelenleg a helyszínelőkre várnak. Meg nem erősített információk szerint a napokkal korábban eltűnt fiatalember holttestére bukkantak, akinek a keresésre indultak.

A polgármester köszöni a részvételt mindenkinek, akik csatlakoztak a keresőcsapathoz.

A Heol.hu megkeresésére Lázár Levente, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense közölte, hogy az Egri Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az ügyet.

Illusztráció: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!