Kegyetlen

2022.05.18. 00:45

Nem segített haldokló feleségén egy idős férfi

A férfi bízott benne, hogy felesége magától jobban lesz, azonban az asszony másnap reggelre halott volt.

Az egyik Csongrád-Csanád megyei kisvárosban élő nyugdíjas házaspár kapcsolata évek óta megromlott, amihez hozzájárult, hogy mindkettek rendszeresen ittak.

A nő sokat betegeskedett,  rosszullétei miatt évente többször kellett hozzá mentőt hívni, időnként pedig férje tárcsázta a segélyhívót. A feleséget korábban rövid ellátás után mindig hazaengedték.

A nő 2021. április 8-án délután ismét rosszul lett, a földre esett, a férfi ezt látta is, azonban

ahelyett, hogy segített volna, vagy legalább kihívta volna a mentőket, lefeküdt aludni. Mire a férfi reggel felébredt, a felesége halott volt. 

Megállapították, hogy órákig haldokolhatott, és

ha időben orvoshoz került volna, még meg tudják menteni az életét. 

A férfi ezután egy sörözőbe ment, aholelmesélte a történteket és a dolgozók, akik ezt hallották, értesítették a háziorvost.

vádirat szerint a férfi ugyan észlelte,hogy felesége rosszul van, de azért nem hívott segítséget, mert azt gondolta, hogy a korábbi esetekhez hasonlóan rövid időn belül jobban lesz. 
A főügyészség férfit gondatlanságból elkövetett gyilkossággal vádolja, bűnösségéről a Szegedi Törvényszék dönt.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában