Célba ért a felhívás

2022.05.08. 06:00

Meglett a kisfiú, akit a katasztrófavédelemmel együtt a fél ország keresett

A gyermek időközben felnőtté cseperedett, és végre kiderült, mi lett a sorsa.

A képet, amely egy sámsonkerti balesetet követően készült a 471-es főúton, még 2001 telén, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság posztolta szerdán a közösségi oldalán; egy tűzoltó, a megyei katasztrófavédelem élére frissen kinevezett Pintér Antal Tamás tűzoltó ezredes látható rajta, amint egy – akkor még – ismeretlen kisfiút tart a karjaiban az összetört járművek mellett állva - írja a Haon.hu. 

A katasztrófavédelem mindenképpen szerette volna megtalálni a gyermeket, megbizonyosodni róla, hogy most jól van, posztjukban ezért követőik segítségét kérték a beazonosításhoz. 

A felhívás végül célba ért: a hozzászólások között jelentkezett a képen látható Völgyi Roland.

A Hajdú-bihari Napló elérte a most harmincas éveihez közelítő Roland testvérét. Nikolett a fotón látható baleset körülményeiről lapunknak elmondta, frontális karambolról volt szó, de ő maga nem ült a járműben, csak két öccse, édesanyja és az ő öccse. 

Mint a nő mondta, a fotón látható Roland nem sokra emlékszik az esetből, mert ekkor nagyon fiatal volt még. 

Az autóban ülők súlyos, de nem életveszélyes sérülést szenvedtek a karambolban. Völgyi Roland körülbelül 7 éve él Skóciában, egy gyárban dolgozik hegesztőként, árulta el a lánytestvér.

Illusztráció: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!