Tragédia

2022.03.06. 10:19

Megölte élettársát, majd öngyilkos lett egy hajdúhadházi férfi

A helyieket megdöbbentették az események, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást indított az ügyben. A mentőszolgálat egy gyermeket kórházba szállított.

A rendelkezésre álló adatok alapján március 5-én 18 óra körül egy 48 éves férfi hajdúhadházi otthonukban bántalmazta, és egy késsel megszúrta élettársát.

A 42 éves nő olyan súlyosan megsérült, hogy életét a mentőszolgálat munkatársai már nem tudták megmenteni. A férfi házuk közelében önkezével vetett véget életének

– tudatta közleményben a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

Forrás: TOTH IMRE

A tragédia körülményeit halált okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt indított büntetőeljárásban vizsgálja a rendőrség.

Forrás: TOTH IMRE

A haon.hu információ szerint az eset a Levente utcában történt, úgy tudjuk, a férfi felakasztotta magát az utca egyik villanyoszlopára.

Forrás: TOTH IMRE

Mindenkit megdöbbentett a tragédia

Forrás: TOTH IMRE

Egy helyi lakos a lapnak úgy fogalmazott, mindenkit megdöbbentettek az események. 

Én is nemrég hallottam a hírt, nem tudom, mi történhetett pontosan köztük. Ismertem személyesen mindkettőjüket. A férfi vállalkozó volt, rengeteg szarvasmarhával. Nem volt rossz ember. Ötgyermekes családapa volt, az első feleségétől 3, a második feleségétől (az áldozat) 2 gyermeke született. Szegény nő egy rendes, szorgalmas bökönyi lány volt

– mondta el.

Forrás: TOTH IMRE

Egy gyermeket kórházba vittek

 

Az Országos Mentőszolgálat a Hajdú-bihari Napló megkeresésére közölte: a helyszínre több mentőegységet is riasztottak, ahonnan egy gyermeket könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba.

 

Figyeljünk önmagunkra és a környezetünkben élőkre! Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!