Életveszélyesen megsérült

2021.12.30. 22:05

Egy motoros siklóernyős zuhant a Majsa tóba

A 33 éves férfit válságos állapotban szállították kórházba.

A baon.hu helyszíni információi szerint csütörtök délután fél három és háromnegyed három között két férfi lett figyelmes Kiskunmajsán, a Majsa tó mellett, egy Kömpöc irányából közeledő motoros siklóernyős férfira. 

Először úgy tűnt, hogy egy közeli földterületre szállna le, majd hirtelen irányt váltott és a tó felé folytatta az útját, ahol egyre lejjebb ereszkedett, majd belezuhant a másfél méter mély vízbe.

Bera József és Bera János azonnal a bajba jutott ejtőernyős segítségére siettek. Az egyikük a katasztrófavédelmet értesítette, míg a másik férfi csónakkal a tó közepére ment és az akkorra már a víz alá merülő férfi fejét felhúzta a víz felszínére - írja a baon.hu.

Forrás: Pozsgai Ákos / baon.hu

A Kiskunmajsai Hivatásos és Önkéntes Tűzoltók azonnal a helyszínre érkeztek. Csónakkal a tó közepére mentek, és segítették a tó partjára kihúzni az ejtőernyős férfit.

A kiérkező Kiskunmajsai Mentők több mint másfél órán keresztül próbálták stabilizáni a 33 éves kiskunmajsai férfi állapotát, majd súlyos, életveszélyes sérülésekkel a Kiskunhalasi Kórházba szállították.

A Közlekedés Biztonsági Szervezet szakemberei megkezdték a helyszíni vizsgálatot. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!