brutális, amit művelt

2021.09.21. 09:44

Megrázó videó: a fűben törölte meg a gyilkosság után a véres kést a budapesti ámokfutó

Két embert ölt meg, másik kettővel kis híján végzett.

Élete végéig börtönben maradhat az a férfi, aki két embert megölt, másik kettőt pedig életveszélyesen megsebesített a vád szerint. Az egyik gyilkosság után a térfigyelő kamera rögzítette,

ahogy a vasúti átjáró mellett elsétál, majd lehajol, és a kést, amivel az áldozatával végezhetett, megtörli a fűben.

 

A 46 éves férfi a vádirat szerint négy éve puszta kézzel halálra verte szállásadóját egy VIII. kerületi lakásban.Ugyanez a férfi a vád szerint egy XIII. kerületi, használaton kívüli épületben halálra szurkálta ismerősét.

A vád szerint több mint hússzor szúrta meg a barátját azért, hogy a sportcipőt és az ezüst nyakláncát megszerezze.

Nem sokkal később egy másik XIII. kerületi házban rátámadt egy ismerősére, aki pont aludt. Őt is többször megszúrta. Neki szerencséje volt, még időben kórházba került. Az életét a gyors orvosi beavatkozás meg tudta mentetni.

Nem sokkal később egy XIII. kerületi áruház előtt olyan brutálisan megvert egy férfit, hogy annak többszörös arc-, illetve állcsonttörése lett.Az ügyészség indítványozta, hogy a férfit ítéljék életfogytiglani börtönre azzal, hogy feltételesen se szabadulhasson soha – írja az Origo.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!