Krimi

2021.09.18. 09:27

Könyörtelen dolgot tett a magyar apa, amíg felesége dolgozott: évekig titokban maradt a bűne

Az 51 éves családapa rendszeresen szexre kényszerítette kilencéves lányát, amíg a felesége dolgozott. A szexuális erőszak egészen öt éven át húzódott.

Fotós: Shutterstock

Letartóztatták a rendőrök azt a férfit, aki felesége távollétében rendszeresen szexuális aktusra kényszerítette lányát. A négygyermekes családapa kihasználta kislánya iránta érzett rajongását, és olyan dolgokra vette rá, ami ép ésszel felfoghatatlan.

 

A szexuális bántalmazás nagyon sokáig titokban maradt. A dolgozó feleség teljes nyugalommal hagyta otthon négy gyermekét az apával, hiszen nem gondolta volna, hogy ilyen szörnyűség megtörténhet a családban. Az ügy így 2015-től egészen 2020-ig húzódott, az első alkalommal a kislány mindössze kilenc éves volt, majd egészen öt éven át kellett elviselnie apja nem megfelelő közeledését.

A szabadkígyósi férfit nemrég tartóztatták le, szexuális erőszak bűntettével gyanúsítják. A vádirat szerint az apa tettével súlyos szexuális és érzelmi traumát okozott gyermekének, ami hosszú távon is hatással lehet a fejődésére. A férfi az ellene szóló bizonyítékok ellenére sem ismerte el bűnösségét, és fellebbezett a letartóztatása ellen, a Szegedi Ítélőtábla azonban elutasította a kérvényét.

„A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség a fellebbezést nem tartotta alaposnak és az elsőfokú végzés helybenhagyására tett indítványt.

A másodfokon eljáró Szegedi Ítélőtábla egyetértett a fellebbviteli főügyészség indítványával és helybenhagyta az elsőfokú végzést, mivel fennáll a szökés, elrejtőzés, továbbá a bűnismétlés és a bizonyítás meghiúsításának veszélye. A vádlott bűnösségének kérdésében a Gyulai Törvényszék folytatja a bizonyítási eljárást” – közölte a Szegedi Ítélőtábla a Ripost cikke szerint.

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!