Krimi

2021.08.30. 10:10

Milliós nyomravezetői díj jár annak, aki megmondja, hol bujkál ez a férfi – brutális dolgot tett

Plank Zsolt a bűnözők között is nehézfiúnak számít, a legkeresettebb bűnözők között jegyzik a nevét, nyomravezetői díj jár annak, aki segít a rendőröknek.

Forrás: police.hu

Egymillió forintos nyomravezetői díj jár annak, aki segít a rendőröknek az egyik legveszélyesebb magyar bűnöző nyomára bukkanni. A székesfehérvári Plank Zsolt nem kispályás, éppen ellenkezőleg: igazi nehézfiú.

Európai elfogatóparancs van érvényben ellene, miután majdnem félmilliárd forintot rabolt el kínai üzletemberektől egy hónappal azután, hogy bérgyilkosokkal szerette volna kivégeztetni az útjában álló üzletfeleit – írja a Ripost.

A rablás a bérgyilkosok miatt kudarcba fulladt, így vezettek el a nyomok Plankhoz, ám a férfi addigra olajra lépett.

A police.hu tájékoztatása szerint az, aki olyan információt közöl a hatósággal, amely alapján a személy tartózkodási helye megállapítható, megkapja a bruttó egymillió forintot. Szükség esetén pedig az eljáró hatóság a tanú védelmére a kellő intézkedéseket megteszi, a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!