Időjárás

2022.05.25. 15:30

Száraz, napos és szeles idő várható csütörtökön

Szerdán a napsütést fátyol- és gomolyfelhők zavarhatják, melyekből néhol kialakulhatnak záporok, zivatarok. Késő délutántól nyugat felől átmenetileg nagyobb területen is megnövekszik a felhőzet, egyre több helyen alakulnak ki záporok, zivatarok. Az ország déli felén heves zivatarok is kialakulhatnak. 

Az éjszaka második felében a csapadék mindenütt megszűnik, és csütörtökön már napos idő várható fátyol- és gomolyfelhőkkel, csapadék nélkül. 

Az északnyugatira forduló szelet szerdán nagy területen, csütörtökön az ország északkeleti felén kísérik erős lökések. A zivatarok környezetében átmenetileg viharos, akár károkozó széllökések is lehetnek. 

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 10 és 17 fok között alakul, de a szélvédett, hidegre érzékeny területeken 10 fok alá is hűlhet a levegő. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 25 és 29 fok között várható.

Címkék#időjárás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!