nak

2019.10.08. 16:04

Ingyenes vállalkozói programot hirdetnek

Így neveld az álmaidat! című programmal támogatja a fiatal gazdálkodók vállalkozóvá válását a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége (Agrya) – közölte a NAK kedden.

A programot a fiatal gazdálkodók hiányos vállalkozói ismereteivel indokolták. A két szervezet a közlemény szerint élményszerű képzést dolgozott ki, ahol a résztvevők

a saját gazdaságukat elemzik és értékelik, továbbá közgazdasági, jogi, számviteli, adózási, kommunikációs és marketinges ismereteket is szerezhetnek.

A program kiterjed az együttműködés, a személyiségfejlesztés és az önismeret erősítésére is.

A képzés 16 résztvevőjét pályázaton keresztül választják ki a 18 és 30 év közötti, mezőgazdasági tevékenységet végző magyarországi fiatalok közül.

A szervezők szerint a program azokon segíthet leginkább, akik nemrég kezdték építeni a vállalkozásukat, és még tapasztalatlanok. A kiválasztottak 6 hónap alatt 5 alkalommal összesen 15 napon át személyesen vesznek részt a képzéseken.

A jelentkezéseket az Agrya honlapján elektronikusan fogadják október 21-ig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában