Bulvár-celeb

2021.08.30. 21:21

Vége a nagy szerelemnek! Shane Tusup szakított barátnőjével: „Az élet kiszámíthatatlan”

Shane Tusup közösségi oldalán jelentette be, hogy szétváltak útjaik barátnőjével.

Forrás: Instagram

Shane Tusupról csaknem két évvel ezelőtt, szeptemberben derült ki, hogy ismét szerelmes. Egyik tanítványa buktatta le akkor, de nem sokkal később már elárasztották a közös fotók az edző Instagram-oldalát.

Barátnőjével, még néhány nappal ezelőtt is tettek közzé képet, amelyről úgy tűnt, boldogok együtt.

Azóta azonban kikerült még egy felvétel, amin szintén Courtney-val együtt szerepel, de a leírásból világos, hogy Shane ezzel a képpel búcsúzik a közös életüktől.

„Az élet kiszámíthatatlan. Néha véletlenszerűen összehoz emberekkel, máskor pedig válaszút elé állít. Az életben meg kell becsülnünk azokat az embereket, akik hatással voltak ránk és az életünkre. Elértünk egy válaszúthoz, de minkettőnk esetében úgy az igazságos, hogy támogatjuk egymást abban, hogy felfedezzük és megéljük egyéni utainkat.

Kétségtelenül azt kívánom, hogy sikeres és boldog legyél. Szeretném látni, hogy hatással vagy a világra, ahogy ezt mindig is szeretted volna” – írta Shane.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában