megindító szavak

2021.10.30. 12:39

Szívszorító: így búcsúzott imádott édesapjától Oszter Alexandra

A színésznő mindenkitől azt kérte, hogy hagyják csendben gyászolni.

Budapest, 2015. május 27. Oszter Sándor színész és lánya, Oszter Alexandra színésznõ a Hogy volt!? címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A mûsorban a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, érdemes mûvész munkásságát idézték meg. MTVA Fotó: Zih Zsolt

Forrás: MTVA / Zih Zsolt

Fotó: Zih Zsolt

Szívszorító szavakkal búcsúzott a lánya Oszter Sándortól. Oszter Alexandra szombat reggel osztotta meg a fájdalmát a Facebookon.

A színésznő mindenkitől azt kérte, hogy hagyják csendben gyászolni.

„Elment. Kiváló mesterem volt. 'Tanulj meg fiacskám komédiázni, tanulj meg kacagni, sírni ha kell! Tanulj a rosszhoz is jó képet vágni… mert minden-minden csak komédia…! Hálás vagyok Neki mindenért. Igazán tudott élni! Az Élet színskáláján mindent megmutatott. Tudom, ezután is mindig velem lesz… A gyász egy hosszú folyamat. Ezért kérek szépen minden sajtóst, tartsa tiszteletben és egyelőre ne keressenek minket. Előre is köszönöm (egyébként sem hiszem, hogy szavaknak itt bármilyen helye van)” – fogalmazott Alexandra a Ripost cikke szerint.

Oszter Sándor pénteken hunyt el szívinfarktusban. Felesége, Failoni Donatella közölte a gyászhírt szombat reggel.

Borítókép: Oszter Sándor és lánya, Oszter Alexandra a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában 2015-ben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában