Bulvár-celeb

2021.06.29. 12:32

Szabó Zsófi már olyan vékony, hogy aggódnak érte: 12 éves gyerekhez hasonlították

Szabó Zsófi elégedetten néz a tükörbe. A futásnak is köszönhetően drasztikus átalakuláson ment át.

Forrás: Ripost

Fotó: Keller Matyas - kemafoto.hu

Szabó Zsófinak – akit korábban egy kövér férfi színészhez is hasonlítottak – szenvedélyévé vált a sport, pontosabban a futás. Még a karantén alatt ébredt rá arra, hogy elégedetlen az alakjával, ezért tavaly májusban futni kezdett, emellett pedig az étrendjét is megreformálta. Januárban már 12 kilóval mutatott alatta kevesebbet a mérleg.

Fotó: Bors

A nemrégiben kirakott Instagram-posztja alatt gyűlnek az olyan hozzászólások, amik szerint korábban sokkal nőiesebb volt: „Nagyon sovány lettél, semmi nőiesség nincs már rajtad, kicsit már ezt is figyelembe vehetnéd, bocsi, de régen jobban néztél ki.” „Sajnos semmi nőiesség nincs benne!!! Úgy néz ki, mint egy 12 éves gyerek!!!” „Zsófikám, drága! Kedvellek, de sokkal jobb volt, amikor volt rajtad egy kis husi... Én már nagymama vagyok, de szerintem anyukád is azt mondja, hogy most már túlzásba viszed a nagy fogyást.”

A 32 éves színésznő-műsorvezető nem első ízben fogyott le. 2016-ban kiderült, hogy inzulinrezisztenciája van, ezért száműznie kellett a szénhidrátot az étrendjéből. Félt a cukorbetegségtől és attól is, hogy talán majd folyamatosan inzulinnal kell szúrnia magát. A Borsnak 2017-ben azt mesélte, hogy évekkel ezelőtt, amikor hetente hét-nyolc edzésen vett részt, izmos volt ugyan, de nem fogyott. Testépítő diétát folytatott, például sok rizst evett, amivel tulajdonképpen csak ártott magának.

Akkor még az volt számára a fontos, hogy jól nézzen ki, a betegsége azonban rádöbbentette, hogy ideje lenne a lelkét is ápolni. Kitartásának köszönhetően elhagyhatta a gyógyszereket, röviddel ezután pedig teherbe esett kisfiával, Mendellel. A szoptatás után felerősödtek nála az inzulinrezisztencia tünetei, a betegsége kiújult, ezért elkezdett újra tudatosan étkezni és sportolni is – írja a Bors.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában