micsoda barbárok

2020.12.14. 19:55

Ez döbbenetes: elloptak egy gyönyörű pávát, azért, hogy megegyék

Elloptak és megfőztek egy pávát közmunkások a Tisza-tónál, Kiskörén. A hírt a madár egykori gazdája közölte a közösségi oldalán.

Forrás: Shutterstock

A madár tulajdonosa, Hoffer Lehel azt írja, szomorúan vették tudomásul, hogy a madaruk nemrég eltűnt, úgy vélték, elkóborolt, esetleg elvitték. A helyi szóbeszédből értesültek végül arról, mi is történt Borisz névre hallgató kedvencükkel, akit már öt éve családjuk tagjának tekintettek – írja a heol.

– Az egész várost körbejártuk, szomszédokat kérdeztünk, facebookos, illetve internetes fórumokon is kerestük, hátha tud róla valaki valamit – írta.

Szavai szerint a városban mindenki csodájára járt az állatnak, közös fotókat is készítettek vele. Mint írja, a százezer forint értékű pávát házuk előtt dolgozó közmunkások loptak el, majd az állatot megölték, megfőzték. A férfi hangsúlyozza, nem a közmunkások egésze ellen irányul bejegyzése.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában