Bulvár-celeb

2023.06.09. 06:30

Ez őrület: Csuti már az újabb esküvőt tervezgeti (videó)

Kulcsár Edina révbe ért, most az exférje következik?

MW

Forrás: Instagram

Több mint egy év eltelt azóta, hogy kiderült, elválnak Szabó András Csuti és Kulcsár Edina útjai. Tavaly év végére már hivatalosan el is váltak, sőt: Edina azóta már hozzáment G.w.M-hez – írja a Tények.hu.

Csuti állítja, hogy az idő begyógyította a sebeit, és boldog új párja oldalán, ezt egy Instagram-posztjában is kifejtette:

Egyre többet tapasztalunk egymásból, egyre jobban vesszük az akadályokat, és én ezt az egészet, egyre jobban élvezem veled.

Vajon egy kudarcba fulladt kapcsolat után újra oltár elé állna Csuti? A Tényeknek elárulta.

„Én abszolút hiszek benne, én nem a házasság intézményében csalódtam. Csak azért, mert egyszer elváltál, kétszer elváltál vagy háromszor elváltál, ugyanúgy rád találhat a nagybetűs szerelem. Ha meg rád talál, és az életetek ott tart, hogy ezt szeretnétek megpecsételni, mondjuk egy házassággal, akkor miért ne tennétek? 

Tervezem azt, hogy minél többet tapasztaljunk egymásból, tervezem, hogy ő minél többet tapasztaljon belőlem és belőlünk, tehát ez egy fontos pontja a mi kapcsolatunknak, hiszen természetesen ott vannak a gyermekeim. Ezen az úton mi jól haladunk előre. 

Nagyon jó megélni azokat a szakaszokat, ahol nekünk le kell ülni beszélni, és érdekes, hogy régen én ezt tehernek fogtam fel” – magyarázza Csuti, aki szeretné, ha minél mélyebb lenne a kapcsolata jelenlegi párjával.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában