Bulvár-celeb

2023.04.17. 16:00

„A gazdag is jó” – Jákob Zoltán elárulta, számára milyen a nagy Ő

Nem mindegy, milyen az anyagi helyzete a választottjának.

Forrás: TV2

Hazánk 37. legvagyonosabb embere csodaszép hölgyeket mustrált a Miss World Hungary zsűrielnöki székében – írja a Metropol.

 Jákob Zoltán az idei versenyről így vélekedett:

Vannak kiemelkedően szép lányok, olyanok is, akiken van valami szép és van néhány cuki, őket benevezte valaki. Nem teljesen idevalók, de én őket is megszavaztam, mert megsajnáltam őket. Én mindenkiben meglátom a szépet.

A Nagy Ő azt is elmondta, számára mitől lesz vonzó egy nő:

Én szeretem a hosszú hajat, a barna szemet a melegsége miatt. Ők bújósabb típusok, a kék szem pedig egy szőke hajjal nagyon jól néz ki. Emellett a nőies nők tetszenek. Az ideál megint elindult a vékony felé, ami egy határon túl már nem jó

Zoltán elárulta: előfordult, hogy olyan nőbe szeretett bele, aki nem felelt meg az ízlésének, a belső tulajdonságai viszont teljesen magával ragadták, sokkal mélyebb kapcsolatot tudott kialakítani vele.

@borsonline Jákob Zoli őszintén beszélt arról, hogy a párválasztásban igenis fontos a pénztárca vastagsága.. #jákobzoli #nagyő #borsonline #kérdezzfelelek #hungary #foryou ♬ eredeti hang - Bors

Talán még jobb is volt vele, mint olyasvalakivel, aki az ideálom. Ez azért lehet így, mert amikor ideális nővel vagyok, a hangsúly a szépségén lesz, és nem arra koncentrálunk, hogy élvezzük, ami körülvesz minket.

De az is kiderült, hogy inkább egy szegény lánnyal kezdene románcot, mintsem egy tehetőssel.

Ha egy nőt kell választanom, aki gazdag és beleszületett, akkor nagy rá az esély, hogy el van kényeztetve. Ha ő teremti meg magának – ami ritka, de van –, akkor viszont a gazdag is jó. Egy szegény lány mindig olyan szerény, kedves és aranyos

– magyarázta a Nagy Ő.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában