Bulvár-celeb

2023.02.27. 23:00

Molnár Anikó kétszer is volt terhes, de nem vágyik gyerekre

A korábbi Nagy Ő mindkét alkalommal az abortusz mellett döntött.

Forrás: Instagram

Molnár Anikó bevallotta, hogy sosem akart gyereket, mégis, kétszer is teherbe esett. Először egy egy hónapos kapcsolatában - akkor mindketten egyetértettek az abortuszban - és másodszor is amellett döntött, hogy elveteti a babát - írja a Life.hu.

"Hogy miért nem fejlődött ki bennem az anyai ösztön, azt nem tudom. Fogalmam sincs... 

Meglátok egy kisbabát, akkor meg imádom. De az, hogy ő az enyém legyen és a nap 24 órájában felelősséget tartozzak, az meg megrémít valahogy. Amikor valaki mondja, hogy babát vár, még könnybe is lábad a szemem, de magamról nem tudom elképzelni, hogy anyuka legyek. 

Nem tudom, hogy miért... Amikor terhes voltam, mentem be a kórházba abortuszra és előtte van egy vizsgálat. Direkt kértem az orvost, hogy ne hangosítsa fel a monitort, szívhangja volt, és felhangosította" – mondta, hozzátéve, hogy ma már nem lehet gyereke. Azt azonban bevallotta, hogy ha jönne az életébe egy férfi, akinek van, az nem lenne kizáró ok.

A 4-5 éves az még szerintem cuki, sokkal jobb, mintha egy 12 éves, makacs gyereke van, aki már odamondja, hogy «Nem vagy az anyám!»

- mondta Hajdú Péternek a Frizbiben.

Molnár Anikó Only Fans oldala nemrég indult be, és alig pár nap alatt szépen keresett vele. Ugyan azt még nem tudja, meddig üzemelteti, és azt se, milyen kéréseket teljesít majd a felületen. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában