Bulvár-celeb

2023.02.17. 16:50

Kiderült, kivel lépett félre Tápai Szabina

Nyílt titok volt?

Forrás: TV2

Tápai Szabina és Kucsera Gábor válásáról, illetve annak okairól szinte naponta kiderül valami, Kucsera hűtlensége után Tápai lehetséges félrelépéséről is elkezdtek szivárogni az információk. „Azt beszélik, hogy kézilabdázóval volt viszonya” – áll a Hot! magazin legutóbbi címlapján, aminek kapcsán a Tények Plusz is készített egy újabb riportot a válófélben lévő párról. 

Ez az információ a Bors egy korábbi cikke alatt már felbukkant a kommentszekcióban. Az egyik kommentelő szerint nemcsak a férj, Tápai Szabina is félrelépett: állítólag a második gyereke születése előtt viszonya volt egy szintén kézilabdázó férfival, akinek állítólag a kapcsolata is ráment a titkos afférra. „Nem volt titok a sportvilágban, hiszen a férfi párja egy nagyon ismert kézilabdázónő volt, aki el is hagyta, miután kiderült a megcsalás” – olvasható egy videó alatt a Bors szerint.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában