Bulvár-celeb

2023.01.14. 09:00

"Minden kamu volt" - Gáspár Győző megdöbbentő részleteket árult el a Győzike showról

Tizenhét év után kiderült, a showman ötlete volt szinte minden, ami a családdal történt.

Forrás: TV2

A rengeteg vita, a veszekedések, sőt még a válás sem volt igaz a Győzike show-ban. Gáspár Győző 17 év után mondta el az igazságot, minden a fantáziája szüleménye volt.

A Győzike Show 2005-ben indult, és talán nem volt még olyan műsor addig, ami ennyire megosztotta volna az embereket. A showman legalábbis tett róla, hogy legyen miről beszélni, mert sokszor megbotránkoztató jelenetek kerültek a képernyőre. 

Most, 17 év után leplezte le a showman az igazságot: minden kamu volt. A rengeteg vita, a válás, a hangos szóváltások az ő fantáziájának és a forgatókönyvnek voltak köszönhetőek. 

"Most már ki lehet mondani, sosem volt valós konfliktus. 2005-ben kezdtük, elárulom ennyi év után – mert a titoktartási szerződésem is letelt –, egyetlen egy adás volt komoly, amikor a kutya meghalt" 

– kezdte Győző. A család imádott ebe ugyanis elszökött otthonról, és már késő volt, mire rátaláltak. Buksi olyan súlyos sérülést szenvedett, nem tudták megmenteni. Megható, igazi érzelmeket vett a kamera, amikor mindnyájan átélték a veszteségüket.

Az adások rendező segítségével készültek, de Győző kreált történeteivel, így került szóba a válásuk is.

Forrás: TV2

Hogy mi is történt valójában, a Bors cikkéből kiderül. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában