Bulvár-celeb

2023.01.16. 06:30

Kulcsár Edina piszkálódó idézetekkel üzenget egy rejtélyes „kártékony embernek”

A modell mindennapjai tavaly egyik pillanatról a másikra 180 fokos fordulatot vettek, és haragosokat is gyűjtött.

Forrás: TV2

Tavaly év elején dobta le az atombombát Kulcsár Edina azzal, hogy bejelentette, szakítottak gyermekei édesapjával, Csutival, majd összejött a nála néhány évvel fiatalabb roma rapperrel, G.w.M-mel. Aki mellesleg pár nappal korábban jelentette be, hogy elhagyta élettársát, akitől egy kisfia és egy kislánya született.

Ment a nyilvános üzengetés, a két elhagyott exet érezhetően sokkal jobban megviselte a szakítás, mint a friss szerelmeseket.

 

Amikor még Csutival boldogok voltak
Forrás: TV2

Bár úgy tűnik, mára már mindenki elfogadta az új helyzetet, hol G.w.M exe, hol Csuti posztol kétértelmű üzenetet. A rapper volt anyósa egyenesen sátánnak nevezte egykori vejét. Most pedig Kulcsár Edina osztott meg egy idézetet 24 óráig látható Instagram-sztorijában.

G.w.M és Melanie
Forrás: TV2

„Amikor egy kártékony ember többé már nem tud téged irányítani, megpróbálja azt befolyásolni, ahogyan mások látnak téged. Ne foglalkozz a hazugságaival, előbb-utóbb úgyis kiderül az igazság rólad… és róla is!”

Vajon kinek szól a sztáranyuka rejtélyes üzenete? Többet megtudhat a Ripost cikkéből. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában