Bulvár-celeb

2022.12.10. 18:16

"Nincs szükségem többé az anyámra" - Ambrus Attilának fájdalmas döntést kellett hoznia

A Viszkis megszakított minden kapcsolatot az édesanyjával, végleg leírta őt.

Forrás: TV2

Ambrus Attila harcai anyjával nem új keletűek, mivel az asszony a hetvenes években megismert egy vallást, amely szerint azóta a mindennapjait éli. Ahogy a Viszkis korábban nyilatkozta: a faluban fekete bárányként tekintettek anyukájára annak idején.

"Az anyám Jehova Tanúja, ők pedig a vallási nézeteik miatt nem ünneplik a karácsonyt. Nekik más az értékrendjük ezzel kapcsolatban is. Nem tudok mit kezdeni ezzel. Vagy tudomásul veszem, vagy bevágom a durcát. 

Viszont én azt vallom, hogy addig kell a szeretteinkkel együtt lenni, és tartalommal megtölteni az életet, ameddig ezen a világon vannak. 

Utána már hiába bánjuk, ha valamit elrontottunk" – mondta tavaly karácsonykor a Borsnak Attila.

Forrás: Ripost

Később azt is elmondta, hogy az asszony nem hajlandó elmenni unokáinak a keresztelőjére. A lap legutolsó információi szerint Attila teljesen leírta édesanyját a térképről.  A Bors felkereste a Viszkist, hogy megérdeklődje, mi történt azóta kettejük kapcsolatával? Sikerült-e megoldani a két fél között fennálló problémákat? Ambrus Attila udvariasan ugyan, de a következő szavakkal zárta rövidre a beszélgetést:

"Én végleg le szeretném zárni az anyámmal való beszélgetéseket. Teljesen kiírtam az életemből, nincs rá szükségem" 

– fogta rövidre a beszélgetést Ambrus Attila.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában