Bulvár-celeb

2022.12.06. 18:21

Megszólalt a Nagy Ő hoppon maradt versenyzője, Bogi

Fotó: TV2

Hosszú hetek után 19 nő közül már csak Timi és Bogi maradt versenyben a TV2 Nagy Ő című műsorában.

Hétfő este aztán kiderült: Árpa Attila végül Timit választotta.

Bogi másnap az Instagramon osztotta meg a műsorral kapcsolatos érzéseit – írja a Bors.

„Egy fejezet végéhez érkeztünk. Hosszú, eseménydús hetek állnak valamennyiünk mögött. Érzelmi hullámvasút, amire felszálltunk. Volt, hogy az örömtől, volt, hogy a szomorúságtól, csalódottságtól potyogtak a könnyeink. Egy biztos, őrült kalandot éltünk meg és csak a jóra emlékezünk vagy nem” – fogalmazott az utolsó adás után Bogi.

„Na de komolyra fordítva a szót, egy hatalmas önismereti út volt és hálás vagyok, amiért részese lehettem ennek a tanulságos, olykor nehéz, de túlnyomó többségben vidám, önfeledt boldog kalandnak, amivel mindenképp gazdagodtam és sokat tanultam belőle. Rengeteg jó embert ismerhettem meg és a lányokon kívül gondolok most itt a stábra, akiknek borzasztó sok munkája volt abban, hogy megörökítsék a mi pillanatainkat. Egy szónak is száz a vége, szomorúságnak helye nincs, sőt hálával megyek tovább utamon. Azoknak, AKIK az elmúlt hetekben és a mai este is velem voltak, szerettek, szurkoltak, és elhalmoztak szebbnél szebb üzenetekkel, akiknek nem kell bizonygatnom mennyire vagyok jó vagy mennyire sem, akik átlátnak a szűrőn, azoknak hatalmas köszönet és ölelés, remélem egyszer viszonozni tudom Nektek amit én kaptam tőletek ismeretlenül is! Ti se változzatok meg, mert oly kevés az, aki feltétel nélkül a jót zúdítja a másikra a sz*r helyett!” - tette hozzá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában