Bulvár-celeb

2022.12.17. 10:55

Ezért jár pszichiáterhez Gór Nagy Mária

Neki nagyon sokat segít, hogy kibeszélhet magából minden rossz érzést.

A fizikális és a mentális egészség is hasonlóan fontos Gór Nagy Mária életében. Sportol, ugyanis azt vallja, teljes mértékben kikapcsolja őt, de mégis vannak olyan dolgok, amelyeket csak pszichiáterével tud megoldani. A színitanoda alatt meghaladta erejét a több tucat gyermek lelkének ápolása - írja a Bors.

 

 Én még a tanoda alatt kezdtem el pszichiáterhez járni és azóta is járok, és addig fogok, amíg élek. Minden évben harminc gyerek lelkével foglalkoztam. Ez meghaladta az erőmet.

 

– mondta a Ripostnak a színésznő, majd hozzátette, sosem szokott panaszkodni, a barátait mindig meghallgatja, de ő képtelen arra, hogy másoknak bármit mondjon magáról.

Gór Nagy Mária eleinte nem hitt a pszichiáterekben, ugyanis csak az amerikai filmekben látta őket és azt gondolta, fel van nagyítva a munkájuk lényege. Később rájött, ez korántsem így van, szakemberében megtalálta azt a személyt, akinek bármit elmondhat.

– Nagyon jó dolog, ha van egy ember, akinek ez a foglalkozása és szakértő.

Ő csak rám néz és azonnal látja rajtam, hogy milyen állapotban vagyok.

 

Gyógyszert nem kell szednem, de nagyon jó tanácsokat ad. Annak idején azt gondoltam, micsoda amerikai dolog ez a pszichiáter, de nem, nagyon jó. Egy jó pszichiáter aranyat ér

 

 – vallja Gór Nagy Mária.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában