Bulvár-celeb

2022.11.28. 20:29

Zalatnay Sarolta szívszorító szavakkal emlékezett Csapó Gáborra

Az énekesnő a hétfői Mokkában emlékezett meg egykori szerelméről, a 72 éves korában meghalt olimpiai bajnok vízilabdázóról.

Fotó: Bors

Zalatnay Sarolta máig kristálytisztán emlékszik arra, amikor várták a montreali olimpián győztes magyar vízilabda-válogatott repülőgépét 1976-ban, rajta akkori szerelmével, Csapó Gáborral, akivel több mint hat évet töltöttek együtt.

Az énekesnő csodálkozva figyelte, hogy az utóbbi időben elhagyta magát Dudi, mert egyáltalán nem volt rá jellemző. Pályafutása után is rendszeresen úszott, kutyáival pedig nap mint nap sétált az erdőben, ám egy ideje ez megritkult.

– Meg kell mondanom, hogy soha nem volt teljesen egészséges, már aktív sportolóként is problémái voltak a vérnyomásával, ám így is bevállalta a vízilabdát, mert élt-halt érte – árulta el Zalatnay.

Az énekesnő szerint lehetetlen felkészülni az ilyen megrázkódtatásokra, mint egykori szerelme halála, még akkor sem, ha már egy bizonyost kort elérve az ember elfogadja, hogy ezekkel számolni kell.

Gyakran beszéltek telefonon, időnként találkoztak is, és Csapó feleségével is jó kapcsolatot ápolt Cini, aki saját bevallása szerint még akkor sem gondolta, hogy komoly baj van, amikor a vízilabda-legenda kórházba került.

„Nagyon-nagyon fáj, pedig tényleg régen volt, amikor mi együtt éltünk” – vallott érzéseiről a zenész a hétfői Mokkában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában