Bulvár-celeb

2022.11.11. 15:25

Lehet, hogy titokban már össze is házasodott G.w.M. és Edina?

Még egy éve sem vállalták fel kapcsolatukat Kulcsár Edináék, máris nagyon felpörögtek náluk az események. Nyáron derült ki, hogy a volt szépségkirálynő még el sem vált előző férjétől, Szabó András Csutitól, máris G.w.M, azaz Varga Márk gyerekét várja.

Forrás: Instagram

Kulcsár válása azóta lezárult, azonban az újabb házasságkötéssel úgy döntött, még várna - írja az Origo.  Most a rapper mégis feleségeként hivatkozott születendő gyereke anyjára, talán titokban mégis összeházasodtak volna? 

Edina és gazdag barátja a közösségi oldalaikon mutogatják, hogy mennyi pénzük van és méregdrága luxuscikkekkel szítják a feszültséget a követőik között. Elsősorban a nehéz sorból jött G.w.M szokása, hogy szórja a pénzt. Erre most megtanította születendő gyereke anyját is, akinek már azt is ő mondja meg, hogy milyen ruhát vehet fel.

Úgy tűnik, hogy Kulcsár Edina sem veti meg ezt az életvitelt, és szívesen pózol párjával olyan képeken, ahol azt mutatják, milyen jól megy a soruk. Legutóbb a rapper mutatott egy képet Kulcsár Edináról, akit mindenféle fukszokkal és ékszerekkel aggatott tele, majd levideózta és feltöltötte Instagram-sztoriba.

Instagram

A felvételen a volt szépségkirálynőn több sor vastag aranylánc, két óra és több kiegészítő is látható. Az egyértelműen polgárpukkasztásnak szánt videón Kulcsár Edina először vonakodva áll a kamera elé, de párja ezt rendkívül szórakoztatónak találja.

G.w.M a videóhoz ennyit írt: "Így kell kinézni egy rapsztár feleségének!" – utalt Kulcsár Edinára a rapper, aki vagy hazudik, vagy titokban mégis összeházasodott a páros.

Az eredeti bejegyzés elérhető a linkre kattintva 24 órán keresztül.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában