Bulvár-celeb

2022.11.25. 12:32

Kucsera Gábor furcsa fotót posztolt, megint felröppentek a pletykák

Kucsera Gábor és Tápai Szabina házassága körül több pletyka is szárnyra kapott az utóbbi időben, s bár a pár tagadta, hogy külön élik az életüket, most a rajongók ismét elkezdték a találgatásokat.

Fotó: Czerkl Gábor / Bors

Az idei évben a rengeteg sztárszakítás híre mellett felröppent az a pletyka is, hogy Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága zátonyra futott. Mindez onnan indult el, hogy a sztárpár úgy döntött, magánéletük megóvása érdekében korlátozzák a közösségi oldalukon a közös posztolást, azaz sem a gyermekeik, sem pedig ők nem láthatóak együtt a fotókon.

Gábor és Szabina még februárban, a Borsnak megerősítették, hogy a híresztelések alaptalan pletykáknak bizonyulnak, ugyanis továbbra is boldog házasságban élnek egymással.

– A hírt, miszerint már nem alkotunk egy párt, ezúton is cáfoljuk. Az ezzel kapcsolatban felmerülő további, alaptalan pletykákra nem kívánunk reagálni – nyilatkozták korábban, s ezzel lezártnak is tekintették a találgatásokat.

Kucseráék a nyilatkozatukhoz hűen tartották is magukat ahhoz, hogy nem posztolnak a magánéletükről, s úgy tűnt, a rajongóik is elfogadják ezt a tényt. A világbajnok kajakozó legújabb fotója azonban alaposan felkavarta az állóvizet. Bár egy fizetett partneri együttműködésről tett közzé képeket, a szemfüleseknek egyből feltűnt, hogy nem a Szabinával közös, veresegyházi lakásából posztolt írja a Ripost.

A rajongók mindezt szóvá is tették Gábornak, aki gyorsan javította bejegyzésének leírását, miszerint a barátai otthonában készült a fénykép. Az egyetlen furcsaság, hogy miért ott állítja fel az ajándékba kapott televízióját, amit az előző posztja alapján már nagyon várt?

„Vasárnap elkezdődött a foci vb, és azóta nagyon nehezen tudom elhagyni a srácok lakását” – olvasható Kucsera posztjában.

„Ez nem a Szabinával közös ház. Külön költöztetek?” érdeklődött valaki.

„Ha jobban megnézed, ez a poszt módosítva lett!!! Mégpedig a »srácok lakását« lett a módosítás a »lakást« helyett!” – írta egy másik kommentelő.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában