Bulvár-celeb

2022.11.15. 07:00

Jolly már csak emlék, új szerelme van Suzynak

Az énekespár szerelmétől, fellépéseitől, majd végül a válásuktól volt hangos a sajtó az elmúlt években. A mulatós zenészek szakítása már három éve történt.

Forrás: Instagram

Suzy a Ripost kérdésére őszintén válaszolt. „Abszolút feldolgoztam, hogy vége Jollyval. Teljesen rendben van a kapcsolatom a volt férjemmel, nincs köztünk harag, ez így van rendjén. 

Tudni kell egy válást kulturáltan kezelni, és tudni kell békében élni egymástól távol is, hiszen ő a gyermekem apja. 

Igaz, nem nagyon találkozunk, mind a ketten rendkívül elfoglaltak vagyunk, de amit kell, azt mindig megbeszéljük.”

Suzy azt mondta, jobban nem is lehetne. Szerinte minden meg van írva az életben.

„Zsuzsikával nagyon boldogok vagyunk ketten, rengeteget tanulok vele, nagyon okos kislány, kitűnő tanuló, és örülnék, ha ez így is maradna. Végtelen büszke vagyok rá.  Már három éve élek férfi nélkül, de nem görcsölök ezen.  Aminek jönnie kell, az jönni fog, nem siettetek semmit, és nem szeretnék fejest sem ugrani meggondolatlanul semmibe. Ha akartam volna, már rég kapcsolatban élhetnék, hiszen rengetegen próbáltak már közel kerülni hozzám, de én most jól érzem magam szingliként.”

 

Udvarlók tehát akadnak, nem is egy, de Suzy mégis Zümikét választotta. Az énekesnő így nevezte el az autóját, amivel szinte szerelembe esett. „Megtanultam vezetni, van jogosítványom. Számomra nem az a fontos, hogy minél drágább legyen egy-egy tárgy, hanem hogy kiszolgálja a célt.”

A fellépések és a napi teendők mellett Suzy és kislánya gőzerővel készülnek a karácsonyra. Míg Zsuzsika levelet ír a Jézuskának, anyukája már a menüt tervezi. A kedvenc ételeik, sütik egyik évben sem hiányozhatnak az asztalról. Ahogy a népes családjuk egyik tagja sem az asztal mellől.

„Nagyon összetartó, szerető családunk van. Két testvérem van, egyszerűen elválaszthatatlanok vagyunk. Nem kívánhatnék többet az életemtől. Csak egészség legyen.”

Ehhez igyekszik mindent megtenni. Odafigyel az egészségére és a mulatás is formában tartja.

„Egyáltalán nem megerőltetőek a fellépések, sőt... Nekem ez az életem: a mulatás, a mulattatás. Nem is tudom, mi lenne nélkülem színpad nélkül. Imádom a közönségemet és rengeteg szeretetet kapok tőlük, ami nagyon feltölt. Lehetőség szerint egészséges ételeket eszem, a sportot meg majd alkalomadtán beiktatom az életembe.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában